MESVAK, Logo Tasarım Yarışması Düzenliyor

MESVAK-Mesudiyeliler Birliği Hizmet Vakfı

MESVAK, Logo Tasarım Yarışması Düzenliyor
Kısa adı MESVAK olan "Mesudiyeliler Vakfı", yeni yüzünü, kimliğini ve kurumsal marka değerini yansıtacak logoyu bulmak için yarışma düzenliyor.
MESVAK, Logo Tasarım Yarışması Düzenliyor

Kısa adı MESVAK olan “Mesudiyeliler Vakfı”, yeni yüzünü, kimliğini ve kurumsal marka değerini yansıtacak logoyu bulmak için yarışma düzenliyor. 


Yeni logonun, MESVAK markasının kimliğini, kurumsal mesajlarını ve markanın Türkiye ve Mesudiye’ye olan aidiyetini ülke genelinde temsil edebilmesi hedeflenmektedir.
 
Değerlendirmeyi sektörden uzmanlar, kurum temsilcileri ve akademisyenlerden oluşacak jürinin yapacağı yarışmaya başvurular, 25 Ekim-04 Kasım 2018 tarihleri arasında yapılabilecektir.
 
Yarışmayı kazanacak tasarımcıya 1000 Türk Lirası, Mansiyon ödülüne hak kazanan tasarımcıya ise 500 Türk Lirası ödül verilecektir.

Seçici Kurul tarafından belirlenmiş ilk beş logo; MESVAK resmi web sayfasında (www.mesvak.org.tr) ve sosyal medya hesaplarında halk oylamasına sunularak derecelendirilecektir. Yarışma sonucunda birinciye verilecek ödül 1.000 TL, Mansiyon ödülüne hak kazanan tasarımcıya ise 500 TL olarak belirlendi.

Başvuru şartları ve koşullarıyla ilgili daha detaylı bilgi için TIKLAYINIZ....